Robing Design - creatief in ontwerpen

Exclusief bij Robing Design...Winki

Logo Robing Design

Winki Zon, Wiel & Huis kussens

Winki by www.RobingDesign.nl
Onder de merknaam Winki ontwikkelt Robing Design exclusieve producten, die herkenbaar zijn aan het guitig lachende gezichtje met de knipoog.
Winki-designkussens
Het zijn geen alledaagse kussens gevuld met dons of schuimvlokken, maar ze zijn speciaal ontworpen door Robing Design met de kwaliteit van de zitting van een luxe fauteuil om veel stevigheid en stabiliteit te kunnen bieden, waar het andere decoratieve kussens aan ontbreekt.

Deze bijzondere kussens bieden veel stevigheid aan mensen met bijvoorbeeld rugklachten. Ze zijn te gebruiken als extra steuntje in de rug in een fauteuil, of een eetkamerstoel, maar ze zijn ook zeer geschikt om op te zitten op een houten bank, bureau- of keukenstoel of natuurlijk gewoon op de vloer.

Winki Home

Winki Sun

De speelse en decoratieve vorm maken deze kussens tot een fleurige aanvulling van uw interieur. De kolenzwarte ogen en de guitige rode open mond brengen vreugde in de huiskamer en ontlokken menigeen een vriendelijke glimlach. Kinderen zijn dol op dit vrolijke speelkameraadje, die ze eenvoudig onder de arm kunnen slaan door de hand door het mondje te steken. Spelen op een koude vloer is zo een plezierige bezigheid, zittend op een Winki-kussen.

De kussens zijn handgemaakt en exclusief. Kleur en vorm zijn op verzoek aanpasbaar. De huidige vormen zijn o.a. Winki Zon, Winki Huis, Winki Wiel en Winki Puzzel. Wij kunnen bijvoorbeeld een Winki laten vervaardigen uit uw gordijnstof, zodat het Winki-kussen altijd in uw interieur past.

Klik hieronder voor
Winki voorleesverhalen
en Winki kinderproducten

Naar Winki website

Deze unieke design-kussens zijn te verkrijgen bij Robing Design:
- ca. 45 x 45 x 6,5 cm (met schuimrubberblok): 38,50 Euro per stuk (incl BTW en excl. portokosten).
- ca. 45 x 45 x 4,5 cm (met schuimrubbervlokken): 28,50 Euro per stuk (incl BTW en excl. portokosten)
Wilt u een Winki-kussen bestellen dan kunt u mailen naar: Bestelling Winki-kussen

copyright en ontwerp jan 2004 Robing Design