Relatienetwerk...

Logo Robing Desig

abonnee

Robing Design is aangesloten als productspecialist bij THE VALUE NETWORK. Dit is een waardevol professioneel relatie netwerk voor ondernemers en directieleden. Het is een serieus zakelijk netwerk voor de uitwisseling van kennis, ervaringen, ideeŽn en gedachten onder gelijkgestemden.

In tijden waarin iedereen winst moet creŽren en kosten moet terugdringen is het nog steeds 'not done' om kennis, ideeŽn, gedachten en problemen te delen en uit te wisselen met anderen.

weet het even niet meer

Wij willen graag leren en ervaringen delen van en met andere ondernemers, omdat we denken dat we niet alles alleen kunnen. Ondernemen is tegenwoordig zo veelomvattend, dat je soms tegen problemen aanloopt waarbij je het letterlijk 'even niet meer weet'. Dan is het zeer fijn dat je kunt terugvallen op een zakelijk netwerk van mensen, mede ondernemers en directieleden van ondernemingen, waar je wat aan hebt, n.l. THE VALUE NETWORK.

kennis delen

Robing Design denkt niet dat creativiteit alleen voor creatieve beroepen is gereserveerd, zoals (interieur)ontwerpers, kunstenaars en concept ontwikkelaars. Maar het ondernemen zelf vergt alle mogelijke creativiteit en innovatiedrang van de ondernemer of directeur.
In de huidige tijd kun je ideeŽn niet meer exclusief voor jezelf houden uit angst voor plagiaat of copiŽren en er niet met anderen over spreken. Maar door van gedachten te wisselen help je anderen met hun specifieke problemen en kom je zelf op nieuwe gedachten en ideeŽn, en zelfs met aanwijzingen of medewerking van anderen kun je tot realisatie van ideeŽn komen, die je alleen niet het kunnen bereiken of voor mogelijk had gehouden.

Beste collega ondernemer of directeur, abonneer u nu ook op THE VALUE NETWORK en zie zelf wat de voordelen zijn van dit relatie & kennis-netwerk. Want door gezamenlijk aan THE VALUE NETWORK te bouwen wordt de waarde en kwaliteit van dit ondernemersnetwerk steeds hoger.

Wij verstrekken u er graag meer informatie over. Hiervoor kunt u ons mailen:
Mogelijkheden van THE VALUE NETWORK via Robing Design

Of klik voor meer informatie op het onderstaande logo!
website THE VALUE NETWORK

copyright en ontwerp © 2004 Robing Design