Gedegen kennis...

Logo Robing Desing

Professioneel
Robing Design is een professioneel buro voor interieurontwerp en bouwkundig advies. Onze jarenlange ervaring, opgedaan bij architectenbureaus, bouwbedrijven en in de afbouw- en interieurbranche, staat garant voor individueel maatwerk.
Robing Design heeft meegewerkt aan enkele TV-programma's waaronder het zeer bekende en goed bekeken tv-programma 'In Holland staat een Huis' met Martijn Krabbé. Hiervoor hebben we twee opmerkelijke woonkamers ontworpen (Endemol, RTL4).

Robin, Martijn Krabbé & Ingrid na de opnames

detail

Gericht op de mens
Wij dringen u niet onze stijl op of praten u geen onleefbare toonzaal aan, maar we besteden veel aandacht aan de mens, de gebruiker van het interieur, die zich er thuis en op zijn gemak moet voelen. Een interieur is gebaseerd op gevoelens, je eigen goede gevoel, en niet op: "Wat zal mén er van zeggen als ik deze bank neem of die kleur kies?".

prettig zitten Een huis is meer dan een naambordje aan de gevel, het moet uw thuis zijn.
Thuis moet u zich prettig voelen. In een vertrouwde omgeving, weg van de stress van het werk, lekker ontspannen een boek lezen, met de kinderen spelen, met de hond stoeien, of gewoon even niets doen.
Gezelligheid, sfeer en geborgenheid is wat we allemaal zoeken in onze thuis-omgeving, én soms ook op onze werkplek. Niet iedereen is tevreden met de inrichting of de aankleding. Soms kunnen kleine aanwijzingen, decoratie tips of een beetje kleur wonderen doen. Daarvoor luisteren we goed naar uw wensen en maken het interieur samen met u aangenaam en gezellig. Via onze workshops en cursussen kunt u veel ideeen voor uw eigen interieur opdoen.

Mebest foto Reportage in vakblad Mebest
Onze ontwerpen zijn niet onopgemerkt gebleken. Het vakblad Mebest, voor professionals in de afbouw, schreef in het februari/maart-nummer van 2002 een groot artikel over het gebruik van kleur in het interieur, en dan met name in de wand- en plafondafwerking. Lovend werd er gesproken over het, door Ingrid Zwarteveen, afgestemde kleurgebruik en de niet-alledaagse combinaties van kleuren, waarbij iedere ruimte vooraf geanalyseerd is op het type gebruik en waarop vervolgens de kleurcombinaties zijn afgestemd.

Juist op dit vlak van de wandafwerkingen kan een professionele interieurontwerper zijn/haar steentje bijdragen om de wensen van de bewoners uit te werken tot in detail, de inrichting op elkaar af te stemmen en de verwerker aan te sturen.

stoel ontwerp Product ontwerp door Robing Design
De door Robing Design ontworpen stoelen blinken uit in eenvoud en visie. Het gebruik van materialen is beperkt en de vormen zijn duidelijk, functioneel en toch ook elegant. De visie erachter is dat stoelen veelal voor langere en oudere mensen niet goed zitten en toegankelijk zijn. Door het aanpassen van de zithoogte en de diepte van de zitting kunnen beide type mensen probleemloos uren achtereen zitten, genieten, lezen, tv kijken en zonder problemen weer opstaan.

kleurensysteem Ontwikkeling van kleursystemen
Voor Strikolith bv uit Raamdonksveer (Br), marktleidende producent van wandafwerkingsproducten zoals sierpleisters, muurverven, spacks, etc. ontwikkelde Robing Design, op basis van de laatste kleuren- en interieurtrends, een volledige kleurenlijn.

copyright en ontwerp © 2005 Robing Design